OM OSS
Elander Advokatbyrå startades år 2016 av advokat Caroline Elander Knip. Advokatbyrån bedriver sin verksamhet i ljusa, trivsamma och nyrenoverade lokaler på Mäster Samuelsgatan 9 i centrala Stockholm.

Vi åtar oss uppdrag inom svensk – och internationell privaträtt och biträder dig i alla frågor som kan uppkomma för dig som privatperson under ditt livs alla skeden. Till oss kan du vända dig oavsett var i världen du befinner dig.

Vi fokuserar endast på de ämnesområden vi är experter på för att du som klient skall känna dig trygg i att vi alltid kommer att hantera ditt ärende med största erfarenhet och professionalism.

Hos Elander Advokatbyrå får varje klient en individanpassad rådgivning av en hög kvalitet. Vårt främsta uppdrag är att finnas till för dig.

Advokatbyråns värdeord är tillgänglighet, professionalitet och lyhördhet och dessa värdeord genomsyrar hela vår verksamhet.

Elander Advokatbyrå värnar om din integritet och strävar alltid efter att skydda dina personuppgifter och hantera dessa på ett säkert sätt i enlighet med gällande lagar och regler. Via länken nedan hittar du information om hur vi behandlar dina personuppgifter, för vilka syften och ändamål samt dina rättigheter kring detta.

Integritetspolicy.pdf

Behöver du hjälp eller har du några frågor eller funderingar?


KONTAKTA OSS