KARRIÄR

VILL DU BLI EN AV OSS?

Vi på Elander Advokatbyrå söker ständigt efter nya medarbetare till vårt team. Vi värdesätter ett nära samarbete, på så sätt kan vi erbjuda våra klienter professionell, individanpassad rådgivning inom våra expertisområden. Genom ett nära samarbete anser vi att man utvecklas såväl individuellt som tillsammans som byrå.

Vi söker dig som är social, ansvarsfull, noggrann och som brinner för våra verksamhetsområden. Vi ser att du har goda betyg och att du formulerar dig bra såväl i tal som i skrift på engelska och svenska. Då vi ofta arbetar internationellt är ytterligare språkkunskaper meriterande. Välkommen att skicka din ansökan till: info@elanderadvokat.se!

Rekrytering av ny jurist

Elander advokatbyrå är en av Sveriges/Stockholms ledande advokatbyråer inom svensk – och internationell privaträtt. Vi biträder privatpersoner i alla frågor som kan uppkomma under livets alla skeden. Vi arbetar med ombud och klienter över hela världen.

Vi är experter inom ekonomisk familjerätt, arvsrätt och barnrätt samt internationell privaträtt och vi åtar oss endast uppdrag inom dessa områden. Inom vårt arbete värdesätter vi tillgänglighet, professionalitet och lyhördhet.

För att vi skall leverera bästa möjliga slutprodukt till våra klienter krävs ett bra arbetsklimat med goda relationer mellan kollegor och delaktighet från alla medarbetare.

Vi expanderar och söker nya medarbetare. Vår strävan är att upprätthålla en familjär arbetsplats och vår ambition är därför inte att byrån skall bli en storbyrå i framtiden. Vårt huvudsakliga fokus vid rekrytering är därför att du är rätt person för oss.


Vi erbjuder

Vi erbjuder en familjär arbetsplats med kollegor som besitter hög kompentens och som generöst delar med sig av sin tid och kunskap. Sett till verksamhets storlek och struktur kommer du att arbeta nära delägare och mer seniora biträdande jurister dagligen.

Hos oss har du stora möjligheter till vidareutveckling inom våra specialistområden och att arbeta med intressanta ärenden och juridiska frågor.

Med hänsyn till vårt höga arbetstempo är det av stor vikt för oss att värna om våra medarbetares hälsa och välmående. Detta gör vi genom att avsätta tid till sociala aktiviteter tillsammans för att upprätthålla gemenskapen och skapa goda förutsättningar för balans mellan arbete och fritid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Tillträde sker efter överenskommelse, gärna omgående. Vi tillämpar sex månaders provanställning


Vem söker vi

Vi söker en nyexaminerad jurist med stort intresse för våra rättsområden. Du som person skall framför allt vara nyfiken, prestigelös och ansvarstagande. Vi letar efter dig som är organiserad, stresstålig och noggrann med ett intresse för att vidareutveckla dig själv och din kunskap.

Vi vill att du skall:

  • Vara intresserad av ekonomisk familjerätt, arvsrätt, barnrätt och internationell privaträtt
  • Behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift
  • Inneha en hög grad av servicekänsla
  • Besitta social kompetens och dela vår uppfattning att det är grundläggande att alla trivs på arbetsplatsen

Vi ser positivt på om du även har:

  • Läst specialkurser inom familjerätt, arvsrätt eller internationell rätt
  • Arbetat på advokatbyrå eller myndighet
  • Språkkunskaper utöver svenska och engelska


Intresserad eller vill du veta mer?

Du är välkommen att, senast den 1 juni 2023, skicka din ansökan med CV och personligt brev till info@elanderadvokat.se Märk din ansökan med ”Biträdande jurist”.

Vid frågor maila delägare Emelie Franzer på emelie.franzer@elanderadvokat.se